Om Skoglunds Optik

Skoglunds Optik har funnits sedan 1956. Butiken ägs sedan 2018 av Sanna Laaksoharju. Ägare nr 4 sedan butiken grundades av Ruben Skoglund 1956. Sanna har arbetat som optikerassistent och glasexpert sedan 2003, rest runt som konsult i optikbranschen, varit en av huvudföreläsarna på en optikerassistentutbildning och har en väldigt bred kompetens.

Med sig har hon ett sammansvetsat, kompetent och glatt team av både optiker och butikspersonal som tillsammans skapar lösningar för sina kunder, som ser en utvecklingsmöjlighet i varje enskilt fall och som lever och andas härlig och genuint ärlig service.

Våra ledord är Kvalitet, Valfrihet och omtanke.

Kvalitet

Det spelar ingen roll hur avancerade glas vi ordinerar om inte synundersökningen är noggrant utförd enligt vetenskap och beprövad erfarenhet. En produkt kan aldrig kompensera för en icke fullständig synundersökning. Hos oss följer kvalitetstänket med hela vägen, från synundersökningen till den
färdiga produkten.

Valfrihet

Du som kund ska ha frihet att framföra vad just du har behov av, vad du önskar och välja det alternativ som ger bäst synkomfort. Det är vår uppgift att informera dig och guida dig rätt bland produkterna.

Omtanke

Vi bryr oss om din ögonhälsa och din synkomfort.

Här kan du boka din tid för synundersökning hos oss

Vid varje bokningstyp finns en beskrivning för att underlätta för dig att välja rätt. Har du frågor är du varmt välkommen att ringa butiken på tel. 0171-33815 eller mejla till info@skoglundsoptik.se. Välkommen till oss på Skoglunds Optik.