Glasögon

För att dina glas ska fungera på bästa möjliga sätt görs flertalet olika mätningar utöver synundersökningen. Dagens glas kan anpassas efter hur bågen du valt sitter i förhållande till just dina ögon, hur ditt synbeteende är och hur dina behov ser ut. Dessa mätningar görs med avancerad teknisk utrustning för högsta precision. Vi använder kvalitetsglas från världsledande leverantörer som erbjuder högklassig optik och ytbehandlingar som tillhör det absoluta toppskiktet.

I butiken hittar du glasögonbågar från varumärken som är kända för våra kunder men också från varumärken som är kända för oss i branschen. Alla har de gemensamt att de andas kvalitet och design och varje båge är en del av ett handplockat urval. Vi hjälper dig mer än gärna att hitta just din favoritbåge bland de hundratals bågar vi har i butiken.

Hos oss hittar du alltid bågar av bra kvalitet från hela världen.

Prispressade kompletta glasögon

Vi har även prispressade paketprisglasögon till fasta priser för dig som söker ett billigare alternativ – med allt inkluderat. Dessa hör till ett begränsat urval av butikens bågar.

Våra paketpriser inkluderar alltid båge, extra tunna glas, antireflexbehandling och repskydd.

Fråga oss i personalen så berättar vi mer om vilka alternativ som finns för just dina behov.

Landstingsbidrag till glasögon för barn 8-19 år

Barn och ungdomar, till och med det år de fyller 19 år, har rätt till landstingsbidrag som kan användas vid köp av glasögon eller kontaktlinser.

Bidraget är 800 kr, gäller en gång per år och dras av från priset på glasögonen eller kontaktlinserna. Du kan läsa mer på Landstingets hemsida

SVERIGE NÄRMASTE OPTIKER

Skoglunds Optik – SVERIGES NÄRMASTE OPTIKER har nyligen bytt ägare. Men traditionen som familjeföretag lever vidare. Sedan år 1956 har ledorden i företagets filosofi varit KVALITET och KUNDSERVICE.

Vårt mål är inte att vara billigast
– utan att vara bäst.